Kylling marineret i sød chili med frisk mango salsa og ris

Er du til det thai inspireret køkken, så skal du prøve den her opskrift på chili marineret kylling med en frisk mango salsa på toppen. 

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kylling Marinade:
450g kyllingebryst
2 dl sød chili sovs
½ dl rapsolie
3 fede hvidløg

Mango Salsa:
2 Mangos
1 rødløg
1 lang rød chili
1 tsk. sukker 
2 spsk. olivenolie
2 spsk. lime saft
1 tsk. sukker
Salt & peber efter smag

Andet:
250g basmati ris 

1. Skær kyllingen ud i aflange strimler. Pil og pres hvisløg og bland alle ingredienser sammen med kyllingen. Sæt det på køl, imens du laver din mango salsa.
 

2. Skræl mangos og skær dem ud i fine tern. Gør det samme med løg og chili. Bland alle ingredienserne sammen og sæt salsaen på køl, imens kyllingen steges og ris koges.
 

3. Kog din ris efter anvisning i letsaltet vand.
 

4. Steg din kylling på en opvarmet pande indtil gennemstegt (cirka 7 minutter på hver side).
 

5. Retten kan serveres med sød chili sauce og frisk lime på siden. 

Opskrift Tip

Når du laver hvilken som helst salsa, er et godt tip, at lade den trække så længe så muligt. Smagen bliver kun bedre.