Spicy Kylling Salat Med Mango

Den her kyllinge salat er inspireret af det thailandske køkken. Man kan selv variere med chili styrken på marinaden, da den er udarbejdet til, at være en smule spicy. Jeg elsker stærk mad, så længe man kan smage resten af af ingredienserne i salaten. Jeg har kombineret denne ret med nogle de bedste ingredienser fra det Thailandske køkken, hvis i spørger mig. 

Spicy Kyllinge Salat M. Mango4.jpg

4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kylling Marinade:

350g kyllingebryst

½ dl rapsolie
1dl sriracha chili sovs

3 fede hvidløg

Dressing:
1 spsk. rapsolie
1 spsk. Friskrevet ingefær
2 tsk honning
2 lime (saften)

Tilbehør:
200g æg nudler
½ pose sukkerærter
1 mango
Friske mynte blade
Friskkværnet peber 

1. Skær kyllingen ud i tynde aflange strimler. Kom kyllingen i en pose du kan forsegle sammen med resterende ingredienser til marinaden. Ryst det hele godt sammen og kom kyllingen på køl i 30 minutter
 

2. I mellemtiden kan du forberede dressingen. Bland alle ingredienser sammen til dressingen, ryst den og sæt den på køl, indtil brug.
 

3. Start nu med dit tilbehør. Kog dine nudler efter anvisning og lad dem herefter køle helt af. Bland nudlerne sammen med en lille smule smagsneutral olie, så du undgår, at de klistre sammen. Vask dine ærter og halver dem på langs. Skræl din mango og skær den i mellemstore tern og slut af med, at skylle og plukke din mynte alt efter hvor mange blade du ønsker i din salat.
 

4. Tag nu din kylling ud fra køl og steg strimlerne på en stegepande, indtil det er gennemstegt.
 

5. Anret nudlerne som det første på et fad og drys tilbehøret henover. Slut af med kylling, dressing, lime saft og friskkværnet peber.