Kanel Kage Med Kaffe Kakao Glasur

Kanel kage! Mhhhhhhhhh siger jeg bare. Som jeg før har nævnt er kager/desserter stadig et ret nyt felt for mig, men jeg elsker at prøve mig frem og begive mig ud i nye projekter. Dog er den her kanel kage ikke helt uvant for mig. Jeg har bagt den en del gange og normalt, siger det mig egentlig ikke så meget, at spise kage, men den her, kan jeg slet ikke holde mig fra, hvis jeg først går igang. Kage og glasur er nemt at bikse sammen og hvis du spørger mig, er kagen allerbedst dagen efter, når den har været på køl.

1 Kage 

45 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kage dej:

125g smeltet smør

400g sukker
400g hvedemel
4 tsk. Stødt kanel
2 tsk. natron

½L kærnemælk

 

Glasur:

50g smeltet smør
250g flormelis
2 tsk. Vaniljesukker
1 spsk. Kakao
4 spsk. Kaffe

1. Forvarm ovn på 200°, varmluft. Arranger et stykke bagepapir I en kageform med målene 32x20cm. 

 

2. Smelt margarinen og bland den herefter sammen med resten af ingredienserne.

 

3. Kom dejen ned i kageformen og bag den I midten af ovnen i cirka 20 minutter.

 

4. Begynd i mellemtiden på din glasur. Smelt smørret og rør resten af ingredienserne sammen og tilføj den på toppen af kagen, når kagen er kølet helt af.

Opskrift Tip

Når du har spist dig mæt i kage, stil den på køl. Den holder længere og smager stadig ligeså godt