Havregryns Småkager

De her småkager er nok nogle af de nemmeste, for ikke, at nævne  hurtigste, at lave. Min opskrift har jeg fået fra min farmor som i sin tid har delt den med mig. Nu skal den viderebringes her til bloggen, for at dele den med jer. Der er nok mange, ligesom mig selv, der kan give ret i, at opskrifter fra hjemmet, fra vores ældre generationer er nogle af de bedste man kan få fingrene i. De fungere bare altid, giver mening også er der bare noget specielt, ved det, at kunne sige “opskriften” er givet videre fra familien!
Kagerne smager skønt og får en dejlig sprødhed. Herhjemme spiser vi dem som de er, men de kan også sagtens ligges sammen med fløde imellem og pynt på toppen, så som smeltet chokolade. 

25-30 Stk

15 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

100g havregryn 

75g flyende margarine 

1 æg

125g sukker

1 spsk. mel

1 tsk bagepulver

1. Tænd din ovn på 175°, varmluft.

 

2. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

 

3. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og brug en spise ske til, at placere små kageklatter på bagepapiret. En fyldt spise ske med lille top er rigeligt, da kagerne flyder ud ved varme. 

 

4. Bag småkagerne i midten af ovnen, indtil gyldne (7-10 minutter ca).