Påskekage

Hvis du mangler noget, at give dig til her i påsken, så prøv den her fine påskekage. Kagen er anderledes med dens flotte lilla farve. Alle farver kan i princippet anvendes, men synes lilla er fint i anledning af påske og lidt anderledes fra den ellers gule farve, man nok ofte ville benytte sig af. Kagen smager dejligt og får en konsistens og smag lidt ala en mazarin kage. 

Påskekage1.jpg

1 Stk.

45 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kagedej
4 æg
300g sukker
300g smør
250g hvedemel
2 ½ tsk. Bagepulver
1 dl kogende vand
1 tsk. Mandelessens
½ tsk lilla pasta farve (hvis du bruger almindelig frugtfarve, skal der bruges 1 hel tsk.)

Glasur & Pynt
100g smør
250g flormelis
4 spsk. Kakao
2-3 spsk. Kogenede vand (kogende vand gør glasuren flot blank)
1 pose mandel æg (Jeg bruger dem fra Toms)

1. Start med, at sætte din ovn på 200 grader, varmluft.
 

2. Pisk æg og sukker luftigt og kom herefter resten af ingredienserne i lidt efter lidt, pånær din pasta farve.
 

3. Til slut tilføjes pasta farven. Sørg for, at farven er piskes godt sammen med kagedejen. På den måde undgår du farve klumper, når kagen er bagt.
 

4. Læg et stykke bagepapir ned i en form med målene 20x30 eller smør formen med fedtstof. Jeg bruger en aluminum form. Bag kagen I 20-25 minutter i midten af ovnen.
 

5. Rør i mellemtiden glasuren sammen. Når kagen er færdig, tages den ud og køles helt ned, inden glasuren kommes på. Pynt med fine mandel æg.