Gullash Suppe

Gullash suppe er en af mine favoritter inden for denne kategori. Det gode ved denne suppe er, at det meste af forberedelses tiden består i, at lade retten simre. Suppens er fantastisk og smagen fra smørosten, giver den en rund og cremet smag. Den er god til vinter månederne også kan den som alle andre supper fryses ned og anvendes som rester på andre tidspunkter.

00000IMG_00000_BURST20190801162717412_CO

4 Serveringer

60 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

500g oksekøds tern
2 rødløg
25g smør
1 ½L oksebouillon
2 spsk. paprika
1 dåse tomatpure
100g Buko smøreost
600g kartofler
Salt og peber

 

Kan serveres med brød og creme fraiche, hvis ønsket.
 

1. Brun kød i en gryde sammen med smør og løg.


2. Skræl dine kartofler og skær dem ud i små tern


3. Tilføj resterende ingredienser til kødet og lad det koge under låg i 45 minutter. Rør det hele rundt efter 20 minutter.