Pesto m. Soltørrede Tomater

Hvis du mangler en hurtig og nem tapenade til brødet eller din næste fest, så er den her soltørret tomat pesto god. Alle ingredienser kommes i en mini mixet på en gang og hokus pokus, pestoen er klar! Den smager super lækkert og kan også laves i en vegansk version.
Pestoen er også billig, at lave, da jeg bruger olien fra tomater (ja! vi går ind for madspild) og har udskiftet pinjekerner med solsikkerkerner. 

1 Glas

15 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

1 glas soltørrede tomater (ca. 350g m. Olie)
1 hvidløg
2,5 spsk. solsikkekerner ca.
1 håndfuld frisk basilikum
30g revet parmesan
Salt & peber efter smag 

1. Kom tomater med olien og resterende ingredienser i en mini mixer. Husk at skylle din basilikum før brug. Blend det hele sammen.

Note: det kan ske du skal bruge en lille smule flere solsikkerkerner for, at ramme den ønskede konsistens.

Opskrift Tip

Du kan komme hvilken som helst frisk krydderurt i og udskifte den med basilikummen eller helt undlade det. Derudover kan du også undlade at komme parmesan ost i, hvis du ønsker en vegansk version.