Pølsehorn Med Kylling Pølser

Pølsehorn til aftensmad er altid et sikkert hit. De er nemme at lave og laver man ekstra kan de fryses ned og bruges på et andet tidspunkt. Dejen er dejlig luftig og det gør, at pølsehornene sjældent bliver tørre. Du. Kan undlade sesam frøene på toppen eller skifte dem ud med chia, hør- eller hampefrø. 

10-12 Stk

1 Time

Ingredienser

Fremgangsmåde

Dej:

500g hvedemel 

25g gær

3dl lunken vand 

1 tsk. salt 

1 tsk. sukker 

2 spsk. olivenolie 

 

Fyld:

1 pakke mini kyllinge pølser (pakke med 12 stk. cirka 325g) 

Pynt:
Sesam frø

1. Opløs gæren i den lunkne vand. ​

 

2. Kom herefter resten af ingredienserne i skålen. Hæld melet lidt på slum. Når dejen er æltet godt sammen, stilles den til hævning i 30 min. Bemærk, at dejen gerne må være lidt klistret. 

 

3. Når dejen er færdig med at hæve kommes den ud på et mel drysset bord. Rum den ud i en cirkel form og skær den ud i 12 trekanter. Læg en kylling pølse på hvert stykke, i den brede ende og dejen omkring hver enkelt.  stykke pølse på den brede ende og rul dejen omkring. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter tildækket. 

 

4. Tænd din ovn på 180°, varmluft.

 

5. Når pølsehornene er færdige med at hæve, pensles de med æg og pyntes med sesam frø. Bag dem i midten af ovnen i cirka 15 minutter.