Veganske Dadel Kugler Med Frosne Hindbær & Tørret Hindbær Støv

Dadler er en ingrediens jeg med årerne har lært mig selv, at spise. Jeg har ikke altid været fan, grundet den meget søde smag og lidt specielle konsistens. MEN i dag elsker jeg dadler og det egentlig en ingrediens der rummer en bred vifte af muligheder, når det kommer til madlavning. Det er stadig en ny ingrediens for mig, at bruge, men indtil videre er min opskrift idéer med dadler gået godt. I dag deler jeg de her lækre og samtidig sunde daddel snacks med frosne/tørrede hindbær. De smager virkelig godt og det er en god lille snack til, at mætte sukkertrangen også er de et sundt alternativ. 

Vegan Date Balls With Frozen Raspberries

10 Stk

1 time (hviletid inkluderet)

Ingredienser

Fremgangsmåde

200g store dadler (stenfri) 

4 spsk vand

3 spsk kakao 

5 spsk grovalsede havregryn 

1 tsk. Vaniljesukker  

 

Fyld:

Frosne Hindbær (1 hindbær til hver kugle)

 

Overtræk:

Tørrede hindbær fra Svansø

1. Pil dine dadler fri for sten.

 

2. Kom herefter dadlerne i en skål med kold vand og lad dem stå i 20 minutter. 

 

3. Klem dine dadler fri for vand og kom dem i en mini mixer, sammen med resterende ingredienser. Sæt daddel blandingen på køl i 20 minutter. 

 

4. I mellemtiden blendes de tørrede hindbær til pulver. 

 

5. Når kuglerne er klar, kommes 1 stk. frossen hindbær ind i hver kugle, inden de rulles fine. Slut af med, at rulle dem i det tørrede hindbær støv. 

Opskrift Tip

Kom vand på dine hænder, inden daddel kuglerne rulles. På den måde klistre de ikke til dine finger.