Fuldkorns Fettuccine Med Avocadocreme & Frisk Basilikum

Jeg rydder ud i køleskabet en gang om ugen, da jeg synes det er vigtigt, at bruge hvad man har. På den måde kan man undgå at smide for meget mad ud. Jeg bliver stadig positivt overrasket over hvad man kreere med hvad man “lige” har. Ved denne uges køleskabs clean out, fandt jeg frem til denne ret, med få og meget simple ingredienser. Den smager skønt også er den utrolig nem at lave, at selv den mest uerfaren i et køkken kan kreere den. 

Wholegrain Fettuccine With Avocado Cream

2 Serveringer

20 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

250g frisk fuldkorns fettcucine
2 avocados

1 fed hvidløg

1 stor håndfuld frisk basilikum 

½ citron (saften)

2,5 spsk. creme fraiche (9% fedt) 

Salt og peber efter smag

1. Start med at koge din fettuccine efter anvisning. Husk at letsalte vandet. 

 

2. Find en mini mixer frem.

 

3. Pil avocados og hvidløg og kom det i blenderen. 

 

4. Skyl og pil den friske basilikum og tilføj den til blenderen sammen med resten af ingredienserne. Blend det hele godt sammen. Smag til med salt og pepper.

 

5. Når pastaen er færdig hældes vandet fra. Bland din avocadocreme i. Pynt med frisk basilikum og frisk kværnet pepper. 

Opskrift Tip

Hvis din avocado skulle ske, at være halvbrun, kan den sagtens bruges til en creme som denne. Farven vil blende ind med resten og stadig ende ud i den flotte grønne farve. 

Du kan også komme hvilken som helst krydderurt i cremen og bytte den ud med basilikum eller blande flere end en slags i.